DOGS-Játsszon a DOGS!
Menü
 
Számláló
Indulás: 2009-05-29
 
Támogatóink

Hermann András  Hermann KFT.

Tatár László Polgármester

Fegyvernek Város Önkormányzat

Fegyverneki Művelődési Ház és Könyvtár

Rencz Mátyás

Zsinór József és családja

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
DOGSográfia

 A DOGS története dióhéjban


  A fegyverneki Dogs zenekar valamikor a ’80-as évek elején alakult.
  Az alapító tagok: Négyesi Miklós ( bass.gitár ), Budai László ( ének ), később ( bass.gitár + ének ), Szabó Sándor ( dob ), Nagy János (
gitár+ének ).

Akkoriban is nagyon szerették a rock zenét a fiatalok, gondoljunk csak arra, hogy ott körül volt csúcson, több nagyon jó magyar zenekar ( P- Mobil, Beatrice, Piramis, Dinamit, Omega, H.B.B. ) stb. sorolhatnám hosszasan.

Hiába volt kezdetleges a hangszeres tudásunk, igen gyengécske a felszerelésünk de a lelkesedésünk, a közönségszeretetünk, a zenében való hitünk, úgy látszik minden hiányosságot pótolt. Fellépéseink sok környékbeli fiatalt vonzott, akik kultúráltan szórakoztak, kikapcsolódtak.

 A Dogs-ban sokan megfordultak, szeretném név szerint is őket felsorolni: kezdeném a dobosokkal: Kovács László, Mészáros Mihály, Angyal Attila, Csejtei László, gitárosok: Molnár Tibor, Dikácz Mihály, billentyűs: Hapek Imre és még valakit meg kell említenem, aki nem más, mint Hornyák Öcsike ( Zuhatag ), aki gyakran kisegítette basszus játékával a zenekart. Ha valakit kifelejtettem volna, elnézését kérem!

A nagy áttörést 2000. év jelentette, amikor a mostani, legjobb, legkomolyabb formáció létrejött. Zenekarunk az óta működik töretlen sikerrel, a zenekar tagjai: Olajos Györgyi ( ének, vokál, bill.hangszerek ), Molnár Tibor ( ének, bass. gitár, vokál ) Molnár György ( dob ), Nagy János (ének, gitár, vokál ).

 Főleg motorostalálkozókra hívnak bennünket, de gyakran megfordulunk főiskolákon és középiskolákban is, mint visszajáró vendég. Mára már évi 50-60 koncerttel büszkélkedhetünk, sőt 2007-ben, előre láthatólag, meg is haladjuk ezt a számot! Szinte országos ismeretségre tettünk szert. Saját, igen komoly felszerelés van a birtokunkban, amivel minél jobb hangzással tudjuk, rajongóink zenei éhségét maximálisan kielégíteni.

2014 februárjában történt egy tagcsere, melynek során Molnár György helyett Zulinger Viktor érkezett a dobok mögé. 

2016 novemberében Zulinger Viktor nem tudtta tovább vállalni a zenekart, így barátságban elváltak útjaink. Érkezett helyette Kerekes Ádám kisújszállásról, és érkezett még egy gitáros, Katona János személyében, aki szintén kisújszállási.
 

 
Óra
 
Chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 

 

 

CSS Codes

 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj